Субота, 04.05.2024, 06:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Полтавська гімназія №17

Меню сайту
Спільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 13 » В школі стартував проект!!!
16:49
В школі стартував проект!!!

Проект "Я можу врятувати життя!"

Спеціальний проект для школярів України «Я можу врятувати життя!».

У РАМКАХ ПРОЕКТУ ОСНОВАМ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ВЖЕ НАВЧЕНО МАЙЖЕ  10 000 ОСІБ  

Мета проекту: навчити школярів основам надання першої невідкладної медичної допомоги (ПНМД) у випадках зупинки кровообігу, обструкції дихальних шляхів стороннім тілом та при кровотечах.

Організатори проекту: Український фонд «Здоров’я» і Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги.

Офіційна підтримка проекту: Міністерство охорони здоров’я України.

Зміст навчань: інтерактивні лекції та практичні заняття з відпрацюванням навичок серцево-легеневої реанімації, зупинки кровотечі, звільнення дихальних шляхів від стороннього тіла.

Технологія проекту:

1. В кожній школі окремо відбувається навчання школярів основам надання першої невідкладної медичної допомоги. За підсумками навчання з двох шкіл формується команда з восьми учнів 10-х класів, яка представлятиме населений пункт на міжміських змаганнях. Час проведення навчання визначається за домовленістю між організаторами та керівництвом шкіл за погодження з відповідними органами влади.

2. Всі учні отримують сертифікат про проходження навчання з надання ПНМД. Всі учні та вчителі школи отримують відповідні методичні матеріали. Кожна школа отримує два агітаційні плакати з ілюстраціями надання ПНМД.

3. Між командами міст проводяться фінальні змагання з надання першої невідкладної медичної допомоги. Команда-переможець отримує диплом та призи, члени команди – індивідуальні грамоти переможців, друга команда – диплом команди-учасниці фінальних змагань, призи, члени команди – індивідуальні грамоти учасників фінальних змагань.

Очікувані результати проекту:

1. Поява у школярів та вчителів теоретичних знань та практичних навичок надання першої невідкладної медичної допомоги у випадках зупинки кровообігу, обструкції дихальних шляхів стороннім тілом та при кровотечах.

2. Створення позитивного досвіду, який доцільно розповсюдити на інші міста Київської області з метою сприяння зниженню рівня смертності серед школярів.

  

Переглядів: 617 | Додав: zhenya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Корисні посилання

УЦОЯО ХРЦОЯО УО
Зворотній звязок
E-mail отправителя *:
Тема письма:
Текст сообщения *:


Copyright Гімназія №17 © 2010-2024