Вівторок, 07.05.2024, 23:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Полтавська гімназія №17

Меню сайту
Спільнота
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Вересень » 4 » Увага, нові правила в умовах адаптивного карантину.
11:41
Увага, нові правила в умовах адаптивного карантину.

Шановні батьки!

Мине трохи часу – і розпочнеться новий навчальний рік. Нелегкий, непередбачуваний, з новими правилами.

Розуміємо, що нові обмеження можуть виявитися стресовими для дітей та викликати негативні емоції у них. Однак у наших дітей є МИ. Спробуймо об`єднати наш досвід, знання, розуміння ситуації, додати до цього своєї любові і відповідальності задля того, щоб наші діти стали справжніми супергероями здоров`я, які чудово справляються з усіма правилами та обмеженнями.

Обговоріть з дітьми нові правила, які діятимуть у нашому закладі з 1 вересня 2020 року.

ПРАВИЛО ПЕРШЕ

До школи - без батьків, але обов`язково з маскою чи респіратором. Учителям, персоналу та учням щоранку будуть проводити температурний скринінг.

ПРАВИЛО ДРУГЕ

Ви, дорослі, перед виходом дитини із дому проведіть термометрію, оцініть стан здоров'я дитини та стан здоров'я самого себе. Ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем. Тобто, будь-які ознаки ОРВІ - ви залишаєте дитину вдома!!!

ПРАВИЛО ТРЕТЄ

Під час перерв усі учні повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати, їх заміна проводиться кожні 3 години. Якщо в дітей будуть маски багаторазового використання, то треба мати герметичний пакетик  (zip – пакет або папку на кнопці): один для використаної маски, інший - нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок у школі розмістять спеціальні контейнери з відміткою «Використані маски та рукавички».

ПРАВИЛО ЧЕТВЕРТЕ

Дотримуйтеся соціальної дистанції, респіратурна гігієна й етикет кашлю - ознаки вихованої людини. Прагніть стати такою. 

ПРАВИЛО П`ЯТЕ

Під час харчування в їдальні для кожного класу будуть відведенні окремі перерви. Проте не забуваємо про правила дистанціювання.

ПРАВИЛО ШОСТЕ

Про своє погане самопочуття обов`язково повідомляйте класного керівника або учителя-предметника. У нашому закладі це правило діє давно.

ПРАВИЛО СЬОМЕ

Забезпечення питного режиму в школі буде по новому, тому кожен обов'язково - зі своєю пляшечкою води. Для кожного класу буде визначено свій вхід до школи і схема руху лише одними сходами. Всією школою ходити не дозволяється.

Переглядів: 447 | Додав: zhenya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук

Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Корисні посилання

УЦОЯО ХРЦОЯО УО
Зворотній звязок
E-mail отправителя *:
Тема письма:
Текст сообщения *:


Copyright Гімназія №17 © 2010-2024